РЕГИОНАЛЕН ЕКСПЕРТНО-КОНСУЛТАНТСКИ И ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР "ЧИТАЛИЩА" - СИЛИСТРА

Млад музикант създаде музиката за видеодрамантизацияата "Изгубеното време"
Навръх 2 юни 2021 г. в Тутракан е представянето на една уникална филмова проява "Изгубеното знаме" - една инициатива на НЧ "Христо Ботев" - село Белица, с участието на 150 доброволци. Проектът е и със специално написана за него музика, създадена от млад автор. Това Георги Добрев, "едно младо момче, което е национално културно богатство на България", твърди Антония Камбурова, чиеето име вписваме в екипа на проекта.

За него във Фейсбук тя казва: "Познанството ни с Георги е от неговото участие в 5-ия сезон на ТВ формата 'България търси талант'. Той е носител на безброй престижни награди от национални и международни конкурси, участвал е в редица световни музикални проекти.

Понастоящем е оркестрант в народен оркестър при АМТИИ - Пловдив, преподавател е по кавал и участва в белгийския проект “I Silenti”, редом със световно известни музиканти, като Кларън Макфедън и Ча Лимбергер, а композитор на музиката в проекта е Фабрицио Касол.

Щастлива съм, че работата по тази инициатива ни срещна и с други големи музиканти: Ганчо Гавазов - диригент и ръководител на Народен хор на НУФИ „Широка лъка“; Христо Коритаров - един от предходните ръководители на ансамбъл 'Българе', както и страхотните музиканти на Ку-Ку бенд.

Благодаря сърдечно на композитора Валери Костов за помощта .
Благодаря лично и на голямата българска млада певица Невена Цонева".

02.06.2021